outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Waterdichte tassen

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Waterdichte tas 

Jos Boone Watersport verkoopt diverse merken waterdichte tassen en hoesjesvan bijvoorbeeld MustoAquapac en TalamexEen waterafstotende tas helpt uw spullen droog te houden tijdens een dagje op en rond het water.   

Houdt u het droog? 

Met een waterdichte tas van MustoAquapac of Talamex houdt u alle waardevolle spullen droog tijdens een avontuur op het water. Daarnaast zijn de tassen ook geschikt voor andere outdoor activiteiten. Dit maakt het product erg breed toepasbaar. Bij opspattend water door hoge golven of regen houdt u het droog. Het waterafstotend materiaal en de sluiting verzekeren dat bijvoorbeeld uw kledingtelefoon, marifoon of andere elektronica niet direct nat worden. De tassen zijn beschikbaar in diverse groottes. Met een inhoud die varieert van 1,5 tot wel 65 liter. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook waterdichte tonnen. Met deze opbergvaten blijft de inhoud zelfs droog wanneer deze onder water komt. Let op: de waterdichtheid is tot een beperkte diepte gegarandeerd, dit is verschillend per product.  

Waterdichte tas kopen? 

Op zoek naar een waterdichte tas of hoes? Bekijk ons ruime assortiment tassen in onze webshop. Hier shopt u voordelig de beste tassen voor uw toepassing in de watersport. Advies nodig voor op uw boot? Wij helpen u graag! Bij Jos Boone Watersport profiteert u naast een ruim assortiment namelijk ook van gedegen advies en uitvoerige service. Bestel uw favoriete tas direct online in onze webshop. Bekijk de waterdichte tassen, hoezen en tonnen ook eens aan boord van ons winkelschip in Middelburg!