outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Talamex

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Zeillaarzen van Talamex

Een paar goede zeillaarzen nodig? Wij bieden een variatie zeillaarzen van Talamex. Talamex zeillaarzen bieden uitstekende grip door de antislip. Dit garandeert dat u veilig aan boord kunt bewegen. Ook niet geheel onbelangrijk is dat ze goed bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden, hierdoor blijven uw voeten warm en droog. In ons assortiment vindt u zowel dames- en herenlaarzen in diverse maten. Zo is er altijd een passend paar voor u!

 

Hoge kwaliteit laarzen

De laarzen hebben een goede kwaliteit tegen een erg gunstige prijs. Zo is de Talamex Boot Long door de ANWB Waterkampioen Test benoemd tot meest voordelige keus! Deze 100% natuurlijke rubberlaars is uitermate geschikt voor regenachtige weersomstandigheden. De laarzen zijn namelijk uitgerust met een antislip zool, wat zorgt voor extra grip. Naar de test van de ANWB presteert deze laars zeer goed op zowel droog polyester en teak als ook op natte ondergronden. Bovendien is het artikel scherp geprijsd. Ook de Talamex Boot Short heeft een erg goede grip door het iets grovere mes profiel. Een laag model laarzen voelt u niet in de knieholte, dit zorgt voor een groter comfort. Bovendien heeft niet iedereen lange benen, in dat geval kan een korte laars comfortabeler zijn. Wanneer een laag model voldoet is dit overigens een uitstekend (goedkoper) alternatief.

 

Talamex Zeillaarzen kopen?

Ontdek ons assortiment zeillaarzen van Talamex in de shop en bestel direct online. Nog niet zeker welke Talamex laars het meest geschikt is voor u? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij Jos Boone Watersport profiteert u naast een ruim assortiment namelijk ook van gedegen advies en uitvoerige service. Bestel uw favoriete paar laarzen direct online in onze webshop. Kom ook eens langs aan boord van ons winkelschip in Middelburg! Hier vindt u onder andere zeillaarzen van Musto en Dubarry.