outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Jos Boone respecteert de zondagsrust

Onze winkel en webshop zijn vandaag gesloten. Morgen staan wij weer met plezier voor u klaar

Meer informatie

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Navigatie-instrumenten

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Navigatie-instrumenten voor de watersport

Navigeren op zee wordt voor u makkelijker gemaakt met behulp van navigatie-instrumenten. Deze instrumenten zorgen ervoor dat u veilig en zorgeloos op pad kunt. Een paar producten die wij verkopen zijn verschillende soorten displays, transducers, verschillende soorten kabels om de gegevens over te zetten van het ene apparaat naar het andere en een waterbestendige handhelp gps.

Navigatie op zee

Al deze producten helpen u om allerlei informatie van uw omgeving vast te leggen. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier navigeren naar uw bestemming.
De displays zijn er in verschillende maten en met verschillende functies. De dieptemeter meet de diepte van het water, de snelheidsmeter geeft de huidige snelheid van uw vaartuig aan en de temperatuurmeter meet de temperatuur van het water. Ook zijn er displays die beschikken over het bijhouden van de windsnelheid, logdata en het aanpassen van de weergavendisplay. De displays bestaan uit een scherp beeld, een grote kijkhoek, traploze rode achtergrondverlichting en een instelbaar contrast. Hierdoor zijn de beelden op elk moment van de dag goed afleesbaar. Tevens zorgen de grote knoppen op het toestel dat deze makkelijk te bedienen is.

Navigatie-instrumenten bestellen bij Jos Boone Watersport

Bij Jos Boone Watersport is er een groot assortiment met instrumenten die het navigeren op zee makkelijker maken. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een passend product, twijfel dan niet en vraag het aan één van onze medewerkers die u kan voorzien van advies op maat. Besteld u vandaag voor 16.00uur? Dan wordt uw bestelling binnen 2 dagen bij u thuis afgeleverd! Ook is er wereldwijde levering mogelijk.