outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Reddingvesten volwassenen

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Reddingvest 

Jos Boone Watersport heeft een ruim assortiment reddingvesten voor dames en heren. Zo bieden wij onder andere merken als SpinlockSecumarBestoCrewsaverLalizas en Plastimo. Deze merken staan stuk voor stuk voor kwaliteit en veiligheid en voldoen aan alle Europese normenzo gaat u een stuk veiliger het water op.  Bij het beoefenen van watersport wordt het dragen van een reddingvest sterk geadviseerdEen goedgekeurd, netjes onderhouden en passend vest zorgt ervoor dat je goed blijft drijven en ook in geval van nood boven water blijft. Belangrijk is het om uw reddingvest te laten keuren om de 3 jaar en om regelmatig te controleren of het patroon nog goed is. Draag nooit een vest wat niet geschikt is voor uw maat of de hoeveelheid kleding die u draagt. En het belangrijkste advies: draag het vest, want als u onverwacht te water raakt heeft u geen mogelijkheid meer om het aan te doenKom langs in de winkel voor een advies en kijk welk vest het beste bij u past.   

 

Veilig het water op 

Er zijn diverse soorten en typen vesten beschikbaar. Naast de verschillende merken kan er gekozen worden voor vastestof zwemvesten met en zonder kraag of automatische vesten in verschillende Newton-categoriënWanneer u in het water terecht komt zorgt de papiercapsule ervoor dat het vest zich automatisch opblaast. Bij een vest met een hydraustatic release, de zogenoemde Hammar vesten, wordt het vest pas opgeblazen wanneer deze een bepaalde hoeveelheid waterdruk meet. Omdat u bij het onbedoeld overboord gaan altijd in het water valt en niet er op zal dit mechanisme altijd werken maar niet onbedoeld afgaan als het alleen maar vochtig wordt. Herlaadsets, kruisbanden en andere gerelateerde producten kunt u ook terugvinden in onze shop. De meeste reddingvesten zijn gemakkelijk verstelbaar, om zo perfect aan te sluiten aan het lichaam. Door ons ruime aanbod is er voor u als watersporter altijd een reddingvest wat past bij uw wensenOf u nu gaat zeilen, vissen, motorboot varen, suppen of kanoënBekijk naast de reddingvesten voor heren en dames ook de reddingsvesten voor kinderen en zelfs vesten voor dieren. Zo kunt u met het hele gezin veilig en gerust gaan varen. 

 

Reddingvest kopen? 

Op zoek naar een nieuw reddingvest of zwemvest? Shop ze bij josboone.nl en profiteer van een breed assortiment vesten in verschillende kleuren, stijlen en maten. Bij ons profiteer je niet alleen van een ruime keuze maar ook van uitvoerige service en een gedegen advies. Bekijk de zwemvesten van SpinlockSecumarCrewsaverBesto, PlastimoLalizas en Musto en andere merken online of op ons winkelschip aan de Maisbaai in Middelburg.