outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Noodsignalen

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Noodsignaal

Noodsignalen nodig voor aan boord? Jos Boone Watersport heeft complete noodpakketten maar ook losse rooksignalen, rookpotten en handstakellichten in het assortiment. Deze levensreddende middelen zorgen ervoor dat u snel gevonden en geholpen wordt in het geval van een noodsituatie. Een noodsignaal hoopt u nooit te hoeven gebruiken, maar bij zware weersomstandigheden of een noodsituatie kan het van levensbelang zijn voor de opvarenden.

Het juiste signaal

Wij bieden complete noodpakketten voor aan boord. Zo hebben wij een pakket welke gebruikt kan worden wanneer u 7 mijl of meer uit de kust bent. Deze bevat rode of witte handflares, parachute- en rooksignalen. Daarnaast leveren wij ook en pakket watersport noodsignalen die dichterbij de kust gebruikt kunnen worden, namelijk 3 mijl uit. Zelf een selectie maken in noodsignalen is uiteraard ook mogelijk.

 

Handflares, ook wel handfakkels genoemd, zijn felle lichtfakkels welke in de hand gehouden worden. Deze kunnen zowel overdag en ‘s nachts gebruikt worden door de hoge lichtwaarde van de flare maar zijn vooral bedoeld als er scheepvaart in de buurt is. Parachutesignalen zijn lichtkogels welke de lucht in worden geschoten en worden van verder af en in het donker gezien. Tot slot biedt Jos Boone zowel drijvende en handrooksignalen aan. De drijvende rooksignalen worden in het water gegooid waarmee rook gecreëerd wordt. Deze rook is vanaf grote afstand te zien. Voor het kopen van noodsignalen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

 

Sinds een aantal jaar is er ook een elektrische handflare in de markt. Deze is in het gebruik nog veel veiliger en ook zichtbaar tot 7 mijl.

Noodsignaal kopen

Op zoek naar noodsignalen voor watersport? Ontdek ons assortiment reddingsmiddelen in de shop. Weet u nog niet zeker welk type noodsignaal het meest geschikt is? Jos Boone Watersport assisteert u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons profiteert u naast een ruim assortiment ook van uitgebreid advies en een gedegen service. Bestel direct in onze webshop of kom langs op ons winkelschip in Middelburg.