outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Zwemvesten volwassenen

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Zwemvest

Bij Jos Boone Watersport hebben wij een groot assortiment aan zwemvesten voor volwassenen. Zo hebben wij zwemvesten van merken als Musto, Plastimo, Secumar en Spinlock. Al deze merken staan voor kwaliteit en veiligheid en voldoen aan alle Europese normen. Er wordt sterk aangeraden om een zwemvest te dragen wanneer u een watersport beoefent. Een zwemvest dient aan de Europese normen te voldoen, goed onderhouden te worden en goed te passen. Dit zorgt ervoor dat u op het water blijft drijven in geval van nood.

Verschil zwemvest en reddingsvest

Het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest is het drijfvermogen. Een zwemvest heeft een drijfvermogen van 50N (newton). Een reddingsvest heeft een drijfvermogen van 100N. Een zwemvest is een hulpmiddel om te blijven drijven. Het houdt je boven water maar houdt je niet in positie. Het biedt ondersteuning bij het zwemmen. Een reddingsvest heeft echter als doel om verdrinking te voorkomen. Een reddingsvest is voorzien van een kraag, die zorgt ervoor dat je altijd op je rug terecht komt, zodat je kunt blijven ademen.

Veilig het water op

Een zwemvest wordt gebruikt om te leren zwemmen, maar ook voor het uitvoeren van watersporten zoals wakeboarden en waterskiën. Voor elke watersporter en voor elk budget hebben wij een zwemvest beschikbaar. Een zwemvest zorgt ervoor dat wanneer je tijdens het uitvoeren van watersporten te water komt, je blijft drijven. Bekijk naast de zwemvesten voor volwassenen ook onze reddingsvesten voor kinderen en reddingsvesten voor dieren. Zo kunt u met het hele gezin met een gerust hart het water op.

Zwemvest kopen?

Op zoek naar een nieuw zwemvest of reddingvest? Vind een breed aanbod aan zwemvesten in diverse stijlen, kleuren en maten. U profiteert behalve ons ruime aanbod ook van uitvoerige service en een gedegen advies. Bekijk onze zwemvesten van Musto, Plastimo, Secumar en Spinlock online of op ons winkelschip aan de Maisbaai in Middelburg.