outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Raymarine

Raymarine is wereldwijd specialist in nautische electronica en apparatuur. Het merk onderscheidt zich met name op het gebied van technologie en ontwikkeling. Zo worden er continu nieuwe technieken toegepast en daarmee nieuwe producten uitgebracht. Dit alles na uitvoerig testen in een laboratorium in eigen beheer én een testboot, de Raymariner.

 

Binnen ons assortiment kunt u diverse Raymarine apparatuur vinden, waaronder GPS-instrumenten & kaartplotters, stuurautomaten, marifoons en visvinders. Al deze producten hebben dezelfde eigenschap; de kwaliteit staat namelijk voorop. Vandaar ook dat alle producten uitvoerig worden getest voordat zij op de markt verschijnen. Aangezien de apparatuur ook op zee wordt getest (met de Raymariner) staat het merk garant voor naadloos gebruik op het water. Voordeel hierbij is bovendien dat alle apparatuur te combineren is aan boord, aangezien vrijwel alle systemen op elkaar kunnen worden aangesloten.

 

Jos Boone Watersport: dé Raymarine Flagstore in Nederland

Bij Jos Boone Watersport zijn we trots om de Raymarine Flagstore te zijn van Nederland. Deze innovatieve navigatieoplossingen van Raymarine zijn ontworpen om uw vaar-ervaring te verbeteren en u te voorzien van de meest geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn. De Raymarine Flagstore is de perfecte oplossing voor watersporters in Zeeland en de omliggende gebieden. Onze Raymarine Flagstore Zeeland showroom biedt u de gelegenheid om kennis te maken met deze innovatieve navigatieoplossing en onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Met de Raymarine Flagstore kunt u rekenen op een uitgebreid scala aan functies, waaronder geavanceerde kaartweergave, geïntegreerde instrumenten, en real-time weerdata. Dit maakt het navigeren eenvoudiger en veiliger, waardoor u zich kunt concentreren op het genieten van uw vaartocht. Onze experts helpen u graag bij het selecteren van de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Bij Jos Boone Watersport zijn we toegewijd aan het bieden van de beste navigatieoplossingen en onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bezoek onze Raymarine Flagstore Zeeland showroom voor een persoonlijk advies of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij uw navigatiebehoeften.

PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE