outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Stuurautomaat

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Stuurautomaat van Jos Boone Watersport

Een stuurautomaat voor een boot, ook wel een "autopilot" genoemd, is een elektronisch navigatieapparaat dat is ontworpen om een schip of boot automatisch te sturen zonder menselijke tussenkomst. Het is vergelijkbaar met de cruise control in auto's, maar in plaats van gas geven en remmen regelt een stuurautomaat de roerstand van de boot om de koers te handhaven.
Een stuurautomaat maakt gebruik van verschillende sensoren en elektronische systemen om de positie van de boot ten opzichte van een gewenste koers te volgen.

Stuurautomaat-toebehoren

Stuurautomaten bieden buitengewone voordelen, vooral tijdens uitgebreide zeereizen, offshore-zeilavonturen en in omstandigheden waarin het handhaven van een stabiele koers en uiterst precieze navigatie van cruciaal belang zijn. Deze geavanceerde apparaten verlichten de last voor de schipper aanzienlijk en dragen aanzienlijk bij aan veiligere en meer ontspannen maritieme ervaringen.
Naast ons assortiment aan hoogwaardige stuurautomaten, bieden wij ook een scala aan essentiële accessoires om uw stuurautomaatervaring te optimaliseren. Denk hierbij aan beschermende afdekkappen om uw apparatuur te behoeden tegen weersinvloeden, helmstokken voor manuele interventie, een Electronic Control Unit (ECU) voor naadloze integratie en besturing, evenals een reeks van sensoren voor nauwkeurige en real-time gegevensverwerking. Ons aanbod omvat eveneens tal van andere accessoires die zijn ontworpen om uw stuurautomaatsysteem volledig aan te passen aan uw individuele behoeften en vereisten, zodat u met vertrouwen kunt navigeren en volop kunt genieten van uw tijd op het water.

Stuurautomaat bestellen

Mocht u vragen hebben over een product dan staan onze medewerkers klaar om u te woord te staan. Kunt u niet wachten tot u uw producten in huis hebt? Dan zal u blij zijn met onze snelle levering. Bestel u vandaag nog voor 16.00uur dan zullen wij uw producten binnen 2 dagen bij u bezorgen. Wij leveren wereldwijd dus ook als u in het buitenland woont kunt u bij ons terecht.