outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Reddingvesten kids

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Reddingsvest kind

Jos Boone Watersport biedt een hoogwaardig aanbod reddingsvesten voor kinderen. Zo bieden wij onder andere merken als Besto, Musto, Plastimo, Secumar en Spinlock. De vesten garanderen kwaliteit en veiligheid en voldoen aan alle Europese normen, zo bent u zeker van een veilige vaartocht met uw kinderen. Reddingsvesten zijn in zware weersomstandigheden of in een noodsituatie van groot belang voor de inzittenden van de boot. Bovendien kan het ook u gebeuren dat uw kind onverwacht te water raakt. In zulke situaties biedt een reddingsvest voor kinderen uitkomst.

Een veilige vaartocht op ieder water

Voor kids zijn er diverse soorten vesten beschikbaar. Ten eerste zijn er verschillende opties in merk en kleur, maar ook in uitvoering. Jos Boone Watersport biedt reddingsvesten voor kinderen van verschillende leeftijdscategorieën. Een baby, peuter of kleuter of een schoolgaand kind hebben allemaal een andere lengte en gewicht. Het is belangrijk dat het gekozen artikel geschikt is en perfect past. Wanneer een reddingvest op de groei gekocht wordt bestaat het risico dat het drijfvermogen te groot en teveel is. In alle gevallen zijn goede beenbanden essentieel zodat het kind niet uit het reddingvest kan zakken. Het reddingsvest kind is opvallend gekleurd, zodat ze altijd goed zichtbaar zijn in het water. Ze zijn bovendien gemakkelijk verstelbaar, om zo perfect aan te sluiten aan het lichaam. Door ons ruime aanbod is er voor ieder type watersporter een vest wat past bij uw wensen. Bekijk naast een reddingsvest voor kinderen ook de vesten voor volwassenen en dieren. Zo kunt u met het hele gezin veilig en gerust varen.

Reddingsvest kind kopen

Bekijk ons assortiment reddingsvesten in de shop en bestel direct online. Nog niet zeker welke het meest geschikt is voor uw kind? Jos Boone Watersport helpt u graag bij het maken van de passende keuze. Bij ons profiteert u naast een breed assortiment ook van een gedegen advies en uitvoerige service. Maak uw boot veilig voor u gaat varen en bestel in de webshop de benodigde reddingsmiddelen. Breng ook eens een bezoek aan ons winkelschip aan de Maisbaai in Middelburg!