Bootproductkiezer
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Visvinders

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Visvinders

Visvinders zijn ideaal voor de recreatieve sportvisser! Met een kwalitatief goede visvinder, ook wel fisfinder of dieptemeter genoemd, kun je een aantal zaken meten en zien die je helpen tijdens het vissen. Zo kunnen gangbare visvinders de diepte van het water, het verloop van de bodem en de aanwezigheid van vis en eventuele obstakels in kaart brengen. Er wordt alleen informatie gesignaleerd die in de directe omgeving van de boot is, vaak gaat het om de locatie waar de boot overheen vaart.

Hoe werkt een visvinder?

De visvinder zend signalen uit via een zogenaamde transducer. Deze signalen weerkaatsen op de bodem en alle objecten die zich hier tussenin bevinden. De signalen die terugkaatsen worden vervolgens weer opgevangen door de transducer en in beeld gebracht op een scherm/display. De frequentie van deze signalen is dusdanig laag dat vissen en andere dieren hier geen last van hebben, ze hebben dit zelfs helemaal niet door.

Een visvinder online bestellen?

Binnen ons assortiment kun je verschillende visvinders en toebehoren vinden. Van meer eenvoudige modellen tot uitgebreide fishfinders, welke een combinatie zijn van fishfinder en kaartplotter met een MFD (multifunctionele displays) waar uitgebreide informatie op is af te lezen. Bovendien zijn hierbij draadloze systemen beschikbaar, waarbij het systeem is te verbinden met sonar, waypoints, routegegevens en natuurlijk je eigen smartphone.