outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Radarreflectors

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Word gezien met een radarreflector

Een radarreflector voor boten is een doelgericht ontworpen instrument dat wordt ingezet om de zichtbaarheid van een vaartuig te vergroten voor de radarsystemen op andere schepen. Het hoofddoel van een radarreflector is om ervoor te zorgen dat uw boot beter wordt opgemerkt door andere schepen die gebruikmaken van radartechnologie. Dit draagt in hoge mate bij aan de veiligheid op het water, omdat het andere schippers in staat stelt om uw exacte positie nauwkeuriger te bepalen.

Radarreflector van Jos Boone Watersport

Radarreflectoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen, die afhankelijk zijn van het soort vaartuig en de locatie waar ze worden geplaatst. Ze kunnen op verschillende plaatsen op een boot worden gemonteerd, zoals op de mast of de romp, zodat ze optimaal presteren in verschillende omstandigheden en onder verschillende invalshoeken. Reflectoren met een voet bieden de mogelijkheid om de reflector aan het dek van uw vaartuig te bevestigen, terwijl reflectoren met hijsogen aan de mast kunnen worden opgehangen. Op deze manier wordt gewaarborgd dat de radarreflectoren effectief bijdragen aan de zichtbaarheid van uw boot voor andere maritieme systemen.

Bestel uw Radarreflector bij Jos Boone Watersport

Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van een product, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u verder te helpen. Door onze jarenlange ervaring in de watersport kunnen wij u voorzien voor advies op maat zodat u de juiste producten kiest die passen bij uw wensen. Komt u liever langs in de winkel dan kan dit ook! Jos Boone Watersport is gevestigd in Middelburg en onze medewerkers helpen u hier graag verder. Bij Jos Boone Watersport staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat uw producten snel bij u thuisbezorgd worden. Daarnaast leveren wij de producten ook bij u in het buitenland.