outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Jos Boone respecteert de zondagsrust

Onze winkel en webshop zijn vandaag gesloten. Morgen staan wij weer met plezier voor u klaar

Meer informatie

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Honda-buitenboordmotoren

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Honda Buitenboordmotoren

Op zoek naar een Honda buitenboordmotor? Wij bieden u een ruim assortiment motoren en bijbehorende onderdelen en accessoires voor uw boot of jacht. Naast onze producten van Honda vind je ook merken als Mercury Mariner in ons assortiment. Jos Boone Watersport levert zowel verbrandings- als ook elektrische oplossingen voor diverse types boten. Ontdek ons brede aanbod buitenboordmotoren en bestel direct online!

De juiste motor voor u?

Het kiezen van de best passende motor voor uw situatie kan een lastige uitdaging zijn. Jos Boone Watersport helpt u graag in het maken van de juiste keuze. Er zijn diverse types buitenboordmotoren beschikbaar. Zo zijn de verbrandingsmotoren in tweetakt en viertakt erg populair onder pleziervaarders. Buitenboordmotoren worden aan de achterzijde van de boot bevestigd en zorgen voor voortstuwing en sturing van de boot. Honda buitenboordmotoren zijn lichte en duurzame motoren, wat ze uitermate geschikt maakt voor een plezierjacht. Ze leveren een betrouwbaar vaarplezier en zijn eenvoudig in onderhoud.

Naast verbrandingsmotoren zijn er ook elektrische motoren, deze zijn een goede keuze wanneer u milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Let wel dat het aantal pk’s lager ligt en ook dat de actieradius beperkt is. Bij vaak en langdurig gebruik is een verbrandingsmotor een betere optie. Nog niet zeker voor welke motor u moet kiezen? Neem gerust contact op voor persoonlijk advies.

Honda buitenboordmotor kopen?

Ontdek ons assortiment buitenboordmotoren van Honda en bestel direct online. Neem ook eens een kijkje bij de motoronderdelen of accessoires. Nog niet helemaal zeker welk type of merk motor het beste past bij uw boot of jacht? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U profiteert bij ons namelijk niet alleen van hoge kwaliteit producten voor een scherpe prijs, maar ook van een gedegen advies en uitvoerige service. Bestel een Honda buitenboordmotor eenvoudig in onze webshop. Kom ook eens langs aan boord van ons winkelschip in Middelburg! Hier vindt u onder andere motoren, kaarten, elektronica, kleding en meer.