outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Instrument-transducers

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Transducer instrumenten voor de watersport

Tijdens het varen is het van belang om te beschikken over diverse informatie over uw boot. Dit is essentieel voor veilig navigeren en een onbezorgde reis. Bij Jos Boone watersport bieden wij allerlei instrumenten aan die u helpen tijdens het varen. Naast transducers hebben wij ook adapters, kabels, wind sensoren en nog veel meer!


Groot assortiment transducer instrumenten

Transducers zijn apparaten die onder uw vaartuig bevestigd kunnen worden om vervolgens verschillende informatie te verzamelen. Ze kunnen gegevens verschaffen over de diepte van het water, de watertemperatuur en snelheid van uw vaartuig. Sommige transducers die wij aanbieden zijn ontworpen om goed te werken bij hoge snelheden, andere juist in diep water.

 

Nauwkeurige informatie over de waterdiepte is essentieel om ondiepe gebieden en mogelijke gevaren tijdens het varen te vermijden. Het monitoren van de watertemperatuur is om verschillende redenen belangrijk, zoals het identificeren van ideale omstandigheden voor bepaalde watersportactiviteiten of het bijhouden van veranderingen in het weer die van invloed kunnen zijn op uw reis. Het meten van de snelheid van uw vaartuig zorgt ervoor dat u binnen de snelheidslimieten blijft, bevordert het brandstofverbruik en helpt u uw reis efficiënter te plannen, rekening houdend met factoren zoals afstand en tijd.


Bestellen bij Jos Boone Watersport

Jos Boone Watersport is al jaren actief in de watersport, door deze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan transducer instrumenten die uw ervaring op het water verbeteren en ervoor zorgen dat uw reis veilig en probleemloos verloopt. Met onze snelle levering zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk het water op kunt met uw producten. Als u voor 16.00 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden en heeft u uw producten binnen 2 dagen in huis.