outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Zeillaarzen

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Wil je een paar goede zeillaarzen kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij een zeiloutfit hoort uiteraard een goed paar zeillaarzen. Het aanbod is groot, we helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Welk paar zeillaarzen voor jou geschikt is, is afhankelijk van vragen als: ‘Hoeveel wil je aan de laarzen uitgeven?’, ‘Hoe gebruik je de zeillaarzen?’, ‘Welk type boot heb je?’ en ‘Wat verwacht je van de laarzen?’.

Zeillaarzen en droge voeten

Het belangrijkste is dat je voeten droog blijven tijdens je zeiltrip. Er is niets erger dan zeillaarzen die nog steeds zorgen voor natte voeten. Ons assortiment zeillaarzen geeft je veel keuze. Naast het houden van droge voeten verwacht je natuurlijk meer van je zeillaarzen. Wat dat is, is volledig aan jou. Gebruik je ze vaak en voor langere tijd, dan is het verstandig om te kiezen voor zeillaarzen van een ademend materiaal. Gebruik je ze minder vaak, dan zijn rubberen laarzen een prima optie.

Zeillaarzen met antislip

Een ander belangrijke eigenschap van zeillaarzen is dat ze antislip moeten zijn. Voldoende grip is belangrijk om je veilig aan boord van je boot te kunnen verplaatsen. Zorg bij het maken van de keuze voor een paar zeillaarzen dus dat je rekening houdt met de mate waarin ze antislip hebben.

Merken zeillaarzen

We hebben verschillende merken zeillaarzen, zoals Dubarry, Musto, Talamex en XM. De zeillaarzen van deze merken zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een comfortabele zeiltrip met droge voeten. Je koopt bij ons zowel dameslaarzen als herenlaarzen.

Is prijs een belangrijke factor bij het kopen van je zeillaarzen?

We hebben voor elk budget een passend paar. Of je nu op zoek bent naar goedkope zeillaarzen of duurdere, er is bij ons voldoende keuze.

Goedkope zeillaarzen zijn vaak minder ademend en dus meer geschikt voor de minder frequente zeiler. Ben je iemand die vaak op de boot te vinden is, dan adviseren we je om te investeren in een paar zeillaarzen van een hogere prijsklasse.