outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Reddingvesten dieren

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Hondenzwemvesten

Veel honden zijn gek op zwemmen en doen dat dan ook als de beste. Toch zijn er rassen die hier wat meer moeite mee hebben. Of er zijn situaties waarin een zwemvest voor je hond goed van pas komt. Denk hierbij aan het maken van een boottochtje of bij de revalidatie van je hond. Zeker op zulke momenten wil je alleen het beste zwemvest voor je trouwe viervoeter.

Voor elk hondenras

Wij bieden een groot aantal hondenzwemvesten, waardoor je er altijd op kunt rekenen dat je hond veilig te water gaat. Of je nu op zoek bent naar een zwemvest voor je Chihuahua van 3 kg of naar een zwemvest voor je Leonberger van 65 kg, voor elk dier hebben we een geschikt reddingsvest.

Goed passend zwemvest

Omdat veiligheid juist bij een reddingsvest voor je huisdier voorop staat is het bij een hondenzwemvest extra belangrijk dat je de juiste maat bepaalt. Weeg je hond daarom voordat je een zwemvest aanschaft en meet zijn borstomvang en hoogte. Zo weet je zeker dat je de juiste maat vest aanschaft.

Door dit van te voren te bepalen weet je zeker dat je hondenzwemvest goed blijft zitten. Alle zwemvesten hebben een riem over de borst en twee riemen onder de buik. Zo blijft het zwemvest bij je huisdier goed op zijn plek en hoef je niet bang te zijn dat je hond zijn reddingsvest verliest als hij in het water ligt.

Veiligheid voorop

We verkopen verschillende merken hondenzwemvesten, zoals Besto, Crewsaver of Plastimo. Alle zwemvesten zijn fel gekleurd, zodat je hond altijd goed zichtbaar is in het water. Reddingsvesten voor je hond zijn eenvoudig verstelbaar en voorzien van een handvat, waardoor je je hond gemakkelijk uit het water kunt trekken mocht dit nodig zijn. Onze zwemvesten zijn bovenal ontzettend veilig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je hond te water raakt!