outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Jos Boone respecteert de zondagsrust

Onze winkel en webshop zijn vandaag gesloten. Morgen staan wij weer met plezier voor u klaar

Meer informatie

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Bootstoelen

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Binnen ons aanbod kunt u altijd een passende bootstoel vinden. Zo bieden we o.a. bootstoelen aan van Vetus en Zwaardvis, die bekend staan om hun hoge comfort en veelzijdigheid in kleur en formaat. Daarnaast zijn veel stoelen tegenwoordig erg onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen vocht. Ideaal voor aan boord!

Bootstoelen en onderdelen

Wij bieden zowel losse bootstoelen als onderdelen en toebehoren aan. Onderstellen zoals stoelpoten of draaiplateaus worden ook los aangeboden. Zo kunt u dus een bestaande stoel vervangen, maar ook een nieuwe poot monteren. Vaak zien we een combinatie van meerdere onderdelen inclusief de stoel zelf, bijvoorbeeld bij de renovatie van een gekochte boot.

Erg belangrijk bij het kiezen van de juiste bootstoel is het comfort. Binnen ons aanbod kunt u een aantal verschillende type bootstoelen vinden, welke allemaal een verschil in comfort hebben. Zo zijn er klapstoelen die minder comfort bieden, maar wel ontzettend handig zijn qua ruimte. Deze kunnen namelijk worden ingeklapt wanneer ze niet worden gebruikt, wat vooral handig is bij krappe ruimtes of op het dek. Daarnaast zijn er natuurlijk meer luxe stoelen, die uitgerust zijn met armleuningen en extra comfortabele kussens.

Bootstoel kopen

Wilt u een bootstoel kopen? Bekijk dan al onze stoelen van o.a. Vetus en Zwaardvis in de shop. Bestel vandaag nog, binnen Nederland wordt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen op locatie bezorgd!