outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Jos Boone respecteert de zondagsrust

Onze winkel en webshop zijn vandaag gesloten. Morgen staan wij weer met plezier voor u klaar

Meer informatie

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

MFD & combi plotter-visvinder

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Diverse kaartplotters voor uw visvinder

Een kaartplotter is een display apparaat dat het mogelijk maakt om diverse functies te weergeven. Dit apparaat is door zijn diversiteit onmisbaar in de watersport.

MFD & combi kaartplotter

De MFD kaartplotter (Multi-Function Display) is een display-eenheid die verschillende informatiebronnen en functionaliteiten kan weergeven. Het apparaat kan kaarten, radarbeelden, sonar- en visvindergegevens, weerinformatie, GPS-positie eb andere relevante gegevens tonen. Het doel van een MFD is om de navigatie en bediening van het vaartuig te vereenvoudigen door belangrijke informatie op één scherm weer te geven. Hierdoor kunnen schippers en bemanning in één oogopslag de benodigde informatie aflezen en hun besluitvorming optimaliseren.

 

Een combi plotter is een specifieke functie die vaak op een MFD wordt aangeboden. Het combineert een GPS-kaartplotter en een visvinder (sonar) in één systeem. De GPS-kaartplotter biedt gedetailleerde navigatiekaarten, de mogelijkheid om vaarroutes te plannen en waypoints te markeren voor oriëntatie. Aanvullend hierop voorziet de visvinder in sonar- en dieptegegevens om onderwaterstructuren, aanwezige vis en de diepte van het water accuraat te detecteren en te visualiseren. Dit samenvoegen van navigatie- en visuele gegevens stelt gebruikers in staat om met een alles-in-één oplossing hun reizen te begeleiden, de wateren te verkennen en efficiënt te vissen, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van een gestroomlijnde en overzichtelijke weergave.

Bestellen bij Jos Boone Watersport

Samengevoegd biedt een MFD met een combi plotter visvinder een uitgebreide toolset voor zowel navigatie als vissen. Het helpt schippers en vissers om hun route te plannen, veilig te navigeren, visrijke gebieden te vinden en inzicht te krijgen in de onderwateromgeving. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een MFD en een gecombineerde kaartplotter, staat Jos Boone Watersport voor u klaar. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan diverse kaartplotters. Bovendien garanderen wij een snelle wereldwijde levering, waardoor u spoedig met uw nieuwe kaartplotter aan de slag kunt gaan.