outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

MFD - kaartplotters

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

MFD-kaartplotter voor de watersport

Een MFD (Multi-Function Display) kaartplotter is een geavanceerd navigatiesysteem dat wordt gebruikt op boten en jachten. Het biedt verschillende functies om de schipper te helpen bij het veilig navigeren op het water.

Veilig navigeren op zee

Het belangrijkste doel van een kaartplotter is om elektronische kaarten weer te geven. Deze kaarten kunnen nautische kaarten, zeekaarten of kaarten van binnenwateren zijn. De MFD toont de positie van de boot op de kaart, waardoor de schipper zijn locatie en koers kan volgen.

 

De MFD-kaartplotter gebruikt een ingebouwd GPS-systeem om de positie van het vaartuig te bepalen. Dit helpt bij het vaststellen van de exacte locatie, het bepalen van de snelheid, het volgen van de koers en het plannen van routes.
Veel MFD-kaartplotters zijn uitgerust met een dieptemeter (echolood) die de waterdiepte onder het vaartuig meet. Dit is vooral belangrijk om te voorkomen dat het schip vastloopt op ondiepe plaatsen of obstakels onder het wateroppervlak. Automatic Identification System (AIS) wordt vaak geïntegreerd in MFD kaartplotters. AIS maakt het mogelijk om andere vaartuigen in de buurt te detecteren en hun positie, koers en snelheid weer te geven. Hierdoor kan de schipper potentiële botsingen vermijden.

MFD-kaartplotter bestellen

Een MFD-kaartplotter is een essentieel hulpmiddel voor moderne schippers, omdat het hen voorziet van belangrijke informatie om veilig te navigeren en hun vaarervaring te verbeteren. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies mocht u moeite hebben met het kiezen van een transducer. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering, vandaag voor 16.00uur besteld is binnen 2 dagen bij u thuis bezorgd.