outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Jos Boone respecteert de zondagsrust

Onze winkel en webshop zijn vandaag gesloten. Morgen staan wij weer met plezier voor u klaar

Meer informatie

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Navigatiekaarten

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE
er zijn 12 producten gevonden

Navigatiekaarten voor boten: Uw gids op het water

Navigatie op uw boot: Een navigatiekaart is onmisbaar

Voor nauwkeurige navigatie is een navigatiekaart een handig hulpmiddel. Deze kaarten helpen u veilig en efficiënt varen op het water, of u nu een beginner bent of veel ervaring hebt. Een navigatiekaart is een handig hulpmiddel op meren, rivieren, kanalen en de oceaan.


De functie van een navigatiekaart: Gedetailleerde informatie

Een navigatiekaart, ook wel zeekaart of nautische kaart genoemd, bevat veel informatie over een specifiek gebied. Denk hierbij aan de diepte van het water, ondiepe gebieden of onderwaterobstakels. Daarnaast geven de kaarten informatie over boeien en vuurtorens die dienen als navigatiehulpmiddelen om de juiste route te volgen.


Belangrijke gegevens: Getijden en stromingen

Bij het plannen van een reis is het belangrijk om rekening te houden met getijden en stromingen. U wilt kunnen anticiperen op veranderingen in het waterpeil en de stroming, de navigatiekaarten bevatten vaak informatie over getijdenhoogtes en getijdestromen. Deze gegevens zijn essentieel voor een veilige navigatie en kunnen helpen bij het vermijden van gevaarlijke situaties.


Navigatiekaart op een SD kaart: Efficiënt en makkelijk

De navigatiekaarten in ons assortiment worden geleverd op een Micro-SD kaart met SD-adapter. Deze SD kaart bevat afbeeldingen van het gebied met aanvullende informatie zodat u veilig kan navigeren. De digitale kaarten maken het navigeren efficiënter dan voorheen. Hierbij is het belangrijk dat de kaarten actueel en betrouwbaar zijn. Dit is mogelijk bij de kaarten van Navionics, de kaarten kunnen een jaar na uw aanmelding gratis geüpdate worden.


Navigatiekaart kopen

Een navigatiekaart is dus onmisbaar als u efficiënt en veilig op het water wilt navigeren. De kaarten bevatten allerlei informatie over het gebied waarin u gaat varen. Mocht u op zoek zijn naar een navigatiekaart voor een bepaald gebied, is dit bij ons geen probleem. De kaarten die wij aanbieden betreffen verschillende gebieden in de wereld, zoals Nederland en andere gebieden in Europa, maar ook Afrika en Zuid-Amerika.