outlet aanbiedingen
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Meer dan 45 jaar ervaring
Advies op maat door onze experts
Duizend-en-één artikelen

Jos Boone respecteert de zondagsrust

Onze winkel en webshop zijn vandaag gesloten. Morgen staan wij weer met plezier voor u klaar

Meer informatie

Vind eenvoudig & snel het juiste product!

Visvinders

filter op merk
PAGING_SELECT_ITEMS_PER_PAGE

Visvinder: Digitaal vissen in kaart brengen

Visvinder voor de watersport

Een visvinder wordt op vaartuigen gebruikt om het water onder het vaartuig in kaart te brengen. Het apparaat kan de diepte van het water meter, het wordt daarom ook wel een dieptemeter genoemd. Naast het meten van de diepte kan de visvinder ook het bodemverloop en de aanwezigheid van plantengroei, obstakels en vis signaleren.


Een visvinder maakt beelden van onder uw boot of schip. Dit zijn beelden in HD-kwaliteit waarop de vissen en zeebodemstructuur zichtbaar zijn. Het apparaat kan gebruikt worden als u sportvisser bent maar ook als u de gevaarlijke terreinen en riffen onder uw boot of schip in kaart wilt hebben.


Dit apparaat bestaat uit twee onderdelen: een beeldscherm en een transducer. Het beeldscherm dient als zender en als bedieningspaneel en de transducer fungeert als een onderwater antenne. De visvinderdisplay zorgt er voor dat de signalen die de visvinder opvangt duidelijk in kaart worden gebracht.

Sonartechnologie

De visvinder maakt gebruik van sonar, het apparaat zendt geluidsignalen uit en registreert de echo’s die van de bodem weerkaatsen. Via deze techniek wordt er in kaart gebracht waar er zich onderwater vissen en/of obstakels zich voordoen.

Visvinder bestellen

In ons assortiment vindt u verschillende visvinders en transducers. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd wel wat voor u tussen zit. De beelden worden op de visvinder in hoge kwaliteit weergeven, daarnaast is het ook mogelijk om frequenties aan te passen zodat bepaalde vissoorten beter kunnen worden weergeven. Mocht u het lastig vinden om de juiste visvinder te vinden dan staan de werknemers bij ons altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.