Iedereen die lid is van een watersportvereniging moet erkennen dat vrijwilligers erg belangrijk zijn. Om ze extra te bedanken hebben wij de VrijwilligersBoones bedacht. Geef nu je watersportvereniging op! Zij krijgen voor elke vrijwilliger een kortingscode van € 10 om te besteden aan een online order van minimaal € 30*.

En dat regelen we natuurlijk het liefst wel een beetje ‘groen’, dus verzamelen we al deze bestellingen om ze vervolgens in één keer af te leveren op het adres van de vereniging. De datum wordt bepaald in overleg met de contactpersoon van de vereniging. Komt dit niet uit? Dan kunt u de bestelling altijd nog apart naar uw huisadres laten versturen voor de standaard verzendkosten of gratis afhalen in de winkel.

Bent u, of kent u, die vrijwilliger die dit zeker verdient? Mail ons dan de gegevens van de juiste contactpersoon bij de watersportvereniging waarmee we deze actie kunnen regelen!

*Voorwaarden: Deze actie geldt alleen voor Nederlandse of Belgische watersportverenigingen. We maken alleen afspraken met de daadwerkelijke verenigingsfunctionaris die daarvoor aangesteld is. Genoemde bedragen zijn incl. BTW en niet geldig op brandstof, cadeaubonnen of al eerder geplaatste bestellingen. Elke vereniging kan slechts 1 keer deze kortingscodes opvragen. De kortingscodes zijn exclusief beschikbaar voor het aantal vrijwilligers dat opgegeven is.