Vanaf woensdag 3 maart is het in Nederland mogelijk om te winkelen op afspraak.

We zijn er enorm blij mee maar ook dit moet volgens bepaalde richtlijnen. Zie:

Regels RIVM: Winkelen op afspraak (bron: rijksoverheid.nl)

  • Winkels mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel hebben. Die moeten zich 4 uur van tevoren hebben aangemeld.
  • De afspraken zijn voor minimaal tien minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen.
  • Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

 

Wilt u zo’n afspraak maken dan vragen we u om:

  • Minimaal 4 uur vooraf dit via e-mail of telefoon af te spreken. Pas na een bevestiging van onze kant staat de afspraak vast.
    Concreet betekent dit bijvoorbeeld: wilt u een afspraak voor de volgende ochtend? Dan is die af te spreken tot 17.30u dag ervoor. Wilt u op de dag dat u contact opneemt diezelfde dag nog afspreken? Neem dan uiterlijk 12.00 uur contact met ons op!
  • De basisregels gelden nog steeds: mondkapjes zijn verplicht, we houden 1,5 meter afstand en blijven thuis bij klachten.
  • Ook het contant afrekenen is nog steeds niet mogelijk, u kunt pinnen als u een afspraak in de winkel hebt, vooraf betalen of middels een betaalverzoek.
  • We bieden u normaal gesproken graag koffie aan, maar nu is dat niet coronaproof genoeg!
  • Kom op tijd om teleurstelling te voorkomen!

U kunt ook nog steeds kiezen voor alleen afhalen, de order moet dan wel vooraf bekend, betaald én gereed zijn! We kunnen helaas géén adviesgesprekken voeren tijdens het afhalen. Ditzelfde geldt voor het tanken.

 

Bij de winkel hangt onderstaande afbeelding zodat klanten die komen afhalen zich mogen melden bij de Winkeldeur aan de straatkant en klanten die komen winkelen op afspraak mogen dan naar binnen via de Winkeldeur aan de waterkant. Bij beide deuren hangt een bel, een telefoontje mag ook op 0118-629913.

 

We zijn blij dat we u weer gaan zien, welkom!

Onze openingstijden zijn:

Di – Vr : 9.00 – 17.30 uur
Za : 9.00 – 17.00 uur