Bootproductkiezer
0 producten
€ 0,00

Je winkelmandje is leeg.

Middelburgse Watersportdag zaterdag 8 juni 2019

Welkom op de leukste en meest informatieve watersportdag van het jaar!

Sinds een aantal jaar staat één zaterdag in juni in het teken van allerlei demonstraties en productpresentaties op de Middelburgse Watersportdag. Op het Jos Boone Plein vindt u een heel aantal leveranciers vertegenwoordigd. Interessant en leerzaam voor de watersporter én niet-watersporter. Op en rond de haven zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud en kunt u de meest uiteenlopende vormen van watersport uitproberen. Kortom, een hele dag vol watersportplezier. Komt u ook?

Kijk op josboone.nl/mwsd voor meer info en mooie acties.

 

 

Jos Boone Plein Deelnemers

Navico

Lowrance, B&G en Simrad

door: Sean Zonneveld

Navico is het overkoepelende merk van Lowrance, B&G, Simrad en C-Map. Daarom staat er op de Watersportdag één grote tent met displays en toestellen van al die verschillende merken. Interessant dus voor zowel sportvisser, zeiler als motorbootvaarder. Ontdek alle nieuwe snufjes en vraag de Navico-vertegenwoordiger alles wat u wil weten. De speciale extra 10% korting die dag maakt het erg aantrekkelijk om ook gelijk tot koop over te gaan.

Lankhorst Taselaar

door: Jan Willem de Jong

met: splitstafel

Al sinds de eerste editie is Jan-Willem erbij, hij voorziet gratis alle (op die dag) gekochte lijnen van een mooie splits. Leerzaam en handig tegelijk, want zo'n lijn met kern splitsen is toch een stukje moeilijker dan een gewone 3-strengs.

Besto

door: Meie Starre

met: reddingvesten en ZigBoat

Heeft u een Besto reddingvest? Neem 'm mee naar de Watersportdag en laat Meie er naar kijken. Nieuwe vesten nodig? Er is een extra breed assortiment aanwezig en bij aankoop ontvangt u een voucher voor een eerste gratis keuring.

Kent u ZigBoat van Glomex al? Dat is het nieuwe, abonnementsloze systeem om vanuit huis mee te kijken aan boord. We laten zien hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn en er geldt natuurlijk een mooie extra korting!

 

Raymarine

door: Jeroen Marijnissen

met: Raymarine demobus

Raymarine heeft een demobus ingericht met allerlei moois op het gebied van navigatie-elektronica. Tijdens de Watersportdag zullen wij zelf aanwezig zijn in de demobus voor allerlei uitleg. Op vrijdag is Jeroen van Raymarine er al om alles te laten zien en uit te leggen. Heeft u vragen over uw huidige installatie of over nieuwe apparatuur? Hartelijk welkom op vrijdag én zaterdag!

De Stille Boot

door: Marcel Schaap

met: Torqeedo en WaterWorld

Bij De Stille Boot kunt u zelf elektrisch (er)varen in een rubberboot die is uitgerust met de nieuwe stille Torqeedo Travel 1103 buitenboordmotor. Op de wal zijn nog meer Torqeedo outboards te zien, maar ook WaterWorld elektrische inboard motoren, Solbian flexibele overloopbare zonnepanelen, Simarine accu- en tankmonitors en Sentinel remote monitors.

Vetus Diesel Equipment

door: Tom, Inge en Kevin

met: Vetus rubberboten en BowPro-demonstratie

Heeft u al over de nieuwe Vetus boegschroef gehoord, de BowPro? Misschien wel, maar heeft u 'm ook al eens horen draaien? Op de Watersportdag komt Vetus met een heel display vol. Vraag de experts waarom deze boegschroef nou beter, makkelijker en onderhoudsvriendelijker is en ze overtuigen u vast. Ook de Vetus Rubberboten staan in de picture, meerdere modellen worden opgeblazen getoond en u kunt zelfs een proefvaart maken in een Vetus Rubberboot met een Torqeedo erachter.

Navionics

door: Marco Nieuwenhuize - prostaffer Navionics & Garmin

Marco kennen we al een tijdje en hij heeft altijd wel wat te vertellen over het vissen vanuit zijn Kayak. Nu hij niet alleen voor Navionics maar ook voor Garmin prostaffer is valt er nog weer meer te ontdekken. Hij heeft namelijk 3 transducers aangesloten op de Garmin 8410 op zijn grote viskayak die hij meeneemt naar de Watersportdag. Kom kijken naar de beelden van de 3-in-1, de Panoptix en de LiveScope. Met de functie ClickDraw heeft hij eigen kaartjes gemaakt in handige kleuren en hij laat ook het gebruik van de ActiveCaptain-app zien.

On Deck

door: Michiel Pauli

met: Harken Grinder en Plastimo reddingvlotten

 

 

 

Zeilen, is dat ook een spierballensport? Als u denkt van niet, kom dan eens een wedstrijdje doen op de Grinder. Dit keer zijn er mooie prijzen te winnen, uiteraard beschikbaar gesteld door Harken. En heeft u al wel eens een reddingvlot opgeblazen? U mag uw eigen oude reddingvlot meenemen en bij ons aan de steiger opblazen, dan krijgt u van ons korting op een nieuwe! Informeer vooraf voor de mogelijkheden als u gelijk de nieuwe mee wil nemen.

Degreef & Partners

door: Steinerspecialist Jan van der Leij (helaas is Jan verhinderd doordat hij met z'n been in het gips zit)

met: 

Doorlopende verrekijker demonstratie door Steiner Specialist Jan van der Leij.

Test zelf de Professionele Maritieme Steiner Verrekijkers, van de  Navigator PRO serie  tot Commander serie met o.a. Laser Range Finder.

PRIMEUR:

Europese introductie van de Blu-Horizons (outdoor & travel-) binoculars met revolutionaire AutoBright CoatingsTechniek .

Kom het zelf uittesten!

U kunt tevens uw eigen verrekijker meebrengen voor Service-check en Advies.  

Bekijk hier het complete Steiner aanbod.

SlimSchip

door: Martijn Moeling

met: YachtDevices uitleg en demonstraties

YachtDevices heeft allerlei mooie gevers die direct op het netwerk van uw plotter aangesloten kunnen worden. Wilt u aflezen wat het tankniveau is, wilt u de temperatuur weten, of zelfs een barometer installeren? Dat kan allemaal, kom langs op de Watersportdag om over elke gever afzonderlijk informatie te krijgen.

5VOET

door: Petra Sonnenberg - van Riet

met: Handgemaakte nautische armbanden

Met een kraampje op de Spijkerbrug staat ze wat verder weg van het Jos Boone Plein, maar ga er vooral even langs want Petra maakt die dag armbanden op maat. U mag kiezen welke kleur, welke sluiting en welke knoop!

MagicCrater

met: schildersezel

Verfrolletjes zijn er al heel lang in verschillende soorten en maten maar deze MagicCrater is toch wel een bijzondere variant. Het is een schuimsoort die opgeruwd is en daardoor heel goed verf absorbeert en afgeeft. Aan de zijkanten is een groef ingefreesd waardoor er streeploos gerold kan worden. Het geeft een resultaat alsof het gespoten is. Op de Watersportdag staat er een schildersezel, een pot verf en een doos MagicCrater rolletjes, probeer het zelf eens uit! 

Op de hoek van de Loskade, bij ons voor de deur staat ook altijd het bad van de Modelbouwvereniging Zuid-Zuidwest. Er zijn modelbouwboten om te bekijken, maar ook om mee te varen. Door de sponsoring van Navico kan er dit jaar gratis gevaren worden met de modelbouwbootjes. Bedankt!!

DUBARRY ACTIE

Niet alleen krijgt u heel deze week 10% korting op uw Dubarry's met de kortingcode DUBARRY10 maar u maakt ook nog kans op een paar GRATIS schoenen of laarzen!

Bij aankoop van een paar Dubarry Schoenen maakt u kans op een GRATIS paar Dubarry Zeillaarzen!

En maak via Facebook of Instagram kans op een GRATIS paar Dubarry Schoenen! Volg ons daar om kans te maken.

Deze grote jongen, een Ruston, van Grootmoederstijd Motorenmuseum komt dit jaar ook naar de Middelburgse Watersportdag. Te bewonderen op de Loskade, naast alle historische schepen. Mede mogelijk gemaakt door Fast Montage en Jos Boone Watersport. 

Wat is er verder te doen in de haven?

 

Heel de dag door gratis (kinder)clinics: zeilen, suppen, kanoën en roeien!
Springkussens, stormbanen en reuze glijbanen in het water, spelletjes met de scouting.
Badeendjesrace en een modelbouwbootjesbassin.

 

Meer dan 50 platbodems, oude slepers en andere historische schepen van het Maritiem Erfgoed Zeeland en de Stichting Behoud Hoogaars. 

Foodtrucks met lekker eten en drinken uit allerlei windstreken.

En heel de kade vol kraampjes met allerlei nautisch leuks. Bekijk het volledige aanbod van het hele weekend op mwsd.nl.

 

Dit weekend is de stad Middelburg gevuld met allerlei Stadsfeesten, zie hiervoor stadsfeestenmiddelburg.nl.